Govori&#263u “bolji” engleski zahvaljujući Emaneri

Kada sam snimio svoj prvi video sa Lunom i stavio ga ovde, jedan Amerkianac je na Fejsbuku prokomentarisao:”Karl mora da nau&#269i da govori engleski”. Ta&#269no. Pre četiri godine nisam uopšte govorio engleski. Nisam imao nikakvo formalno obrazovanje na engleskom i odlučio sam da ga sam naučim kako bih mogao da pišem na engleskom na mom Serbia’s Ambassador veb sajtu.

Sada kada upoznajem sve više i više ljudi (turiste, ambasadore, strane novinare) moj loš govorni engleski je zaista veliki problem. Tako da sam prošle nedelje pretraživao internet tražeći školu jezika i naišao sam na Emanerin veb sajt. Znate šta! Možete da pomešate posao i odmor! Hoću da kežem da možete da naučite da govorite engleski (nisam tako loš u pisanju na engleskom) na lepim, sunčanim mestima. Fantastično! Tako smo Luna i ja otišli u agenciju Emanera kancelariju i tamo smo upoznali Sinišu.

On mi je rekao da bi Malta bila sjajno mesto da unapredim svoje znanje engleskog u lepom malteškom mestu Sent Džulijan. OK! Onda me je on pitao:”Šta ti radiš u Srbiji?” Dao sam mu svoju vizit kartu i kratko smo razgovarali o mom radu. Na kraju je odlučio da me podrži (i Lunu) i platiće nam nedelju dana odmora / kursa engleskog. “To je naša donacija.” rekao je. Bože! Srbi su ponovo više nego velikodušni. Tako sam, na kraju, našao najbolju školu engleskog ikada i ja i Luna ćemo imati i odmor takodje. Hvala Emanera – ne zato što ste mi dali besplatni kurs, već zbog vaše sjajne ideje da ukombinujete učenje stranih jezika sa odmorom. Proverite Emanerim veb sajt.

Karl Odburic

Karl Odburic

I'm from France, but my heart is 100% Serbian and I love my country, Serbia, and I'm proud of that.
Karl Odburic

Latest posts by Karl Odburic (see all)

TwitterShare
Karl Odburic

About Karl Odburic

I'm from France, but my heart is 100% Serbian and I love my country, Serbia, and I'm proud of that.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *